سه‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ |۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 26, 2024
صادقی

حوزه / حجت الاسلام صادقی گفت: این که امروز رژیم صهیونیستی در حال نسل کشی زنان و کودکان مظلوم غزه است، نشانه عدم اقتدار این رژیم پوشالی است نه اقتدار آن، چرا که اگر اقتدار داشت با نیروهای مقاومت می‌جنگید که برای این نبرد لحظه شماری می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام رحمت الله صادقی ظهر امروز در جمع پاسداران شهرستان سمیرم با اشاره به روایتی از امام جواد(ع)، اظهار داشت: حکمت، عفت، اقتدار و عدالت، چهار فضیلتی هستند که انسان و جامعه را به رستگاری می‌رساند.

وی افزود: وقتی زیست عفیفانه در جامعه‌ای حکم فرما شد، همه خوبی‌ها در آن گسترش می‌یابد، رعایت عفت در کلام، نگاه، پوشش، کار، بازار، مدیریت کشور و در سایر تعاملات با مردم، اجتماع را از بدی‌ها مصون و به سوی همه خوبی‌ها سوق می‌دهد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان اصفهان خاطرنشان کرد: از روز اول خلقت، شیطان سعی کرده عفت را از انسان بگیرد و اگر در جامعه‌ای عفت نباشد و زنان و مردان آن بی‌حیا و بی‌غیرت باشند، شالوده آن جامعه از بین خواهد رفت و دشمنان می‌توانند آن جامعه را به هر طرف که می‌خواهند ببرند.

وی با بیان اینکه دومین فضیلت که یک انسان و جامعه را نسبت به سایرین برتری می‌دهد، حکمت است، اظهار کرد: قوام حکمت به اندیشه است، یعنی اینکه انسان ذهن و افکار خودش را به سوی نیکی هدایت کند.

حجت الاسلام صادقی، سومین عامل فضیلت انسان را قوت و اقتدار برشمرد و تأکید کرد: قوت گاهی به استقامت یک انسان، گاهی به عده‌ مسلمین، گاهی هم به فرو بردن خشم در برابر زیر دست اطلاق می‌شود و قوت حتما به معنای اعمال قدرت و خشم نیست.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) تصریح کرد: این که امروز رژیم صهیونیستی در حال نسل کشی زنان وکودکان مظلوم غزه است، نشانه عدم اقتدار این رژیم پوشالی است نه اقتدار آن، چرا که اگر اقتدار داشت با نیروهای مقاومت می‌جنگید که برای این نبرد لحظه شماری می‌کنند.

وی از عدالت به عنوان‌ چهارمین فضیلت برای فرد و جامعه نام برد و گفت: عدالت در یک جامعه زمانی برقرار می‌شود که هرکس در هر مسئولیت و هر جایگاه اجتماعی وظیفه خود را به‌درستی انجام دهد، پزشک، معلم، روحانی، نیروی نظامی و همه آحاد یک جامعه وظیفه خود را به‌درستی انجام دهند، چرا که عدالت وقتی برقرار می‌شود که همه با هم در برقراری آن تلاش کنند، اما اگر فقط یک نفر به‌دنبال برقراری عدالت باشد حتی اگر انسان کاملی همچون امیرالمومنین(ع) هم که باشد، او را برنمی‌تابند.

انتهای پیام. /

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha